fredag 25 mars 2016







  Blommig Fredag
I dag behandlar vi ämnet  -  En överblick
När vår Finska pil på baksidan av vårt hus hade vuxit upp och innan vi planerade göra någonting annat under den så hade jag endast en stubbe med en korg med blommor på den då såg det ut som på bilden.
Förra året på försommaren så sågade vi ner trädet och under sommaren så hann det växa upp och bli riktigt fint fortfarande så står stubben kvar under trädet och under åren så har det hunnit vara olika vackra blommor i olika krukor.Nu står även vårt växthus där och det har ju tillfört vår trädgård väldigt mycket i form av både njutning och glädje helt underbart.
Sommaren 2006 innan vi hade byggt om vår uteplats så hade jag den här vackra Änglatrumpeten den var otroligt fin och rejält stor och platsade bra där den stod under sommaren.Nu står här utemöbler och en hammock men även en kruka med Blommor förstås.
Sommaren 2012 så bestämde vi att det skulle bli snyggt att plantera Rosor på baksidan av vår tomt på kanten nära tomtgränsen till vår granne.Det här är en av dessa Rosor en Nyponros som både doftar och ger Nypon.
I det ena hörnet av vår trädgård så växer dessa vackra Liljor och blommar så fint varje sommar den här rabatten blev ett tillskott i trädgården efter det att Björken gav upp.
Den här rabatten kom till när vi insåg att det bara var ett stort parti av torr gräsmatta och att det skulle bli bra mycket trevligare med en vacker rabatt och det hade vi helt rätt i.Den här bilden visar den första tiden som vi hade den nu har den antagit en helt annan karaktär kan jag säga även om en del blommor finns kvar.
Det här var mina bidrag i dagens tema men gå gärna in på den här sidan  http://blandrosorochbladloss.blogspot.com/
där finns fler trevliga uppslag i dagens ämne.

Jag får önska alla en god fortsättning på Påskhelgen







2 kommentarer:

  1. Ja, endringer skjer hele tiden, og det er lurt å ta bilder underveis!
    God påske!

    SvaraRadera
  2. Så fin och tät krona pilen fick!
    Glad påsk
    /Kitty

    SvaraRadera