lördag 12 mars 2016








Färgfyrverkeri med granna färger
Är dagens tema i Trädgårdsfärger
Dessa rubinröda Liljor som jag hade turen att få av min svägerska för flera år sedan de får vara med den här gången för jag tycker att de är otroligt granna i färgen.Tillsammans med vit Malört så blir det extra fint förstås.
Mina oranga Flockliljor är även de otroligt vackra och de syns på håll när de blommar med sin varma färg.Jag har plockat med mig några knölar och satt dem på vårt torp där jag hoppas att de ska trivas lika bra.
Den gula Dagliljan är även den en färgklick mot den röda väggen även den en fådd växt som blommar varje sommar.
Dessa vackra Temyntor som var planterade i Vasa i Finland dem skulle jag gärna ha hemma hos mig hela bunten men jag får nöja mig med att jag har några av dem.  Med tiden kanske det kan bli så här fint om jag kan bida tiden an men vänta är ju någonting som vi som håller på med trädgård ständigt får göra.
Sedan får jag avsluta med en vacker solnedgång mot en mörk horisont en riktig färgsymfoni .Så här har jag tolkat temat för dagen men gå gärna in på den här sidan http://maribelsgarden.blogspot.com/ hos Maribel där finns  fler förslag på dagens färgtema. 
Jag får avsluta med att tacka för trevliga kommentarer i mitt förra inlägg som vanligt så blir jag jätteglad över varje kommentar jag får.Jag vill även informera om att den portal som jag visade i mitt förra inlägg är köpt hos Clas Olsson.

Jag önskar alla en riktigt fin vårvinter Söndag helst med sol.











4 kommentarer:

  1. Fina färgglada växter. Temyntan såg intressant ut. Vilken vacker solnedgång. Nu behövs lite färger, det är grått ute, hoppas solen hittar fram.
    Ha en fin söndag!
    Marika

    SvaraRadera
  2. Flotte blomster i sterke farger!
    Fikk Temynte ifjor, og den skal visstnok spre seg kraftig.
    Håper våren kommer nå.
    Ha en fin søndag:-)

    SvaraRadera
  3. Fina färgsprakande växter och en härligt färgad himmel. / Britt

    SvaraRadera
  4. Granna färger i både växter och på himlen. Liljor är ju också granna i växtsätt, maffiga och stolta. Fin tolkning på temat.
    Ha det gott! ♥

    SvaraRadera