söndag 6 december 2015





I dagens tema i Trädgårdsfärger
Är färgen Aprikos den som står för temat för dagen.
För mig en svår färg att hitta för i vår trädgård så är den färgen lätt att räkna så jag måste bege mig till någon annans trädgård och där fann jag den här Dahlian som jag nog ändå tycker har den rätta färgen.Den fanns hos min väninna för ett antal år sedan.
I ett visst sken så kan man nog även se lite aprikos hos vår Ros som är planterad vid vår entre` så just därför får den vara med.Det var mina två bidrag vill Ni se vad andra har för vackra blommor i dagens färg så kan Ni med fördel gå in på den här sidan  http://maribelsgarden.blogspot.com/.

I dag tänder vi det andra ljuset  i advent det är värst vad tiden rusar i väg, i dessa tider så finns det många jularrangemang där julmarknad är en sådan. I dag ska även vi besöka en sådan det ska bli roligt att åka i väg och se vad de har att erbjuda sedan blir det förstås att åka till något cafe`och fika.Än så länge har vi en mulen himmel och vi har fortfarande ett vitt snötäcke på marken även om temperaturen hoppar upp och ner ideligen men storm har vi klarat oss i från vilket vi är tacksamma över, Ha nu en riktigt fin Söndag





3 kommentarer:

  1. Fina Dahlior och en vacker ros.
    Ha en fin andra advent.
    Marika

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också dahlian var klockren i färgen.
    Visst är det kul att gå på någon julmarknad, men ofta är det litet samma saker. Jag har inte varit på någon i år och det blir nog ingen heller. Jag har heller inte pyntat hemma. Det blir jul ändå. / Britt

    SvaraRadera
  3. Dahlia är en fin blomma att se på men jag har ingen hos mig och det beror främst på att de ska förvaras på vintern också (Platsbrist).Min mamma hade massor av dom så jag är lite trött också på dom. Gillar att titta på dom hos andra. Man kan inte ha allt.
    Ha en fin och bra andra advent
    Kram Meta

    SvaraRadera