torsdag 2 juli 2015





En ny sommarmånad är inledd Juli
Sista dagen i Juni så var vi och hälsade på min mans kusin  och de bor så idylliskt på sommaren där de har älven som porlar nedanför deras sommarhus och kor som betar på ängen .När vi intagit en god lunch så begav vi oss på en liten utflykt till loppisen i byn som de har tillsammans med ett annat par och naturligtvis så blev det några inköp.Bland annat hittade jag spets för billig peng som jag ska använda för att jag ska göra ljusmanschetter så småningom hade jag tänkt.
I trädgården så blommar det lite här och var men den här Backnejlikan är just nu en av de finaste och som blommar en god stund.
Den här Veronickan som har brokiga blad är så fin med sina spiror när den sedan blommat klart så är ju växten fin även som den är.
Nyponrosorna har även börjat slå ut och snart så kommer många av trädgårdens Rosor att följa efter.
I går var vi till Burträsk på marknad tillsammans med några vänner och efter vi kommit tillbaka från den så stannade vi till hos dem och intog middag.I höstas så sågades ett stort Barrträd ner bakom deras hus och nu har Ingrid gjort ett fint arrangemang på den stubben  som får vara kvar som minne.
I går hade vi en helt underbar dag då vädret var perfekt för att vara på marknad i dag så är det inte alls lika bra då det har varit regnskurar och endast 20 grader .Just nu så besväras jag av myggen som gärna vill vara tillsammans med mig när jag håller på med trädgårdspyssel något som jag inte alls är särskilt road av.Bara solen kommer tillbaka så kommer de säkert att lugna ner sig och som tur är så brukar de försvinna senare på sommaren.
Jag får önska alla en riktigt fin sommarag.





1 kommentar:

  1. Härliga sommarbilder. Nejlikor är jättefina och blommar länge. Loppis är ett riktigt sommarnöje (eller året runt egentligen) när det är fint väder och man är ute och gör en massa ´fynd´. Ha det fint. Carita

    SvaraRadera