tisdag 17 september 2013






Just nu
Så blommar Plymastilbe i min rabatt denna planta som jag trodde förra sommaren hade dött och plockade upp den och slängde i komposten.När maken sedan skulle ta all kompost till vårt torp så slängde han inte den utan klokt nog planterade i stället ner den i jorden han såg väl att den hade potential ,vad förvånad jag blev när den sedan blommade.Nu har den en speciell plats i rabatten och jag ska noga märka upp den så jag inte gör misstaget igen för den är ju så vacker.
Kärleksört så här i vas är ju så vacker även den och den kommer att hålla sig i flera veckor för den är av en sådan karaktär att den inte slokar i första taget.
Denna söta Fackelblomster som är av en låg variant den är även vacker på hösten men jag har inget minne av att den varit så här fin i färgerna någon  tidigare höst.
Så här vacker är den på sommaren när den blommar så den ger mig glädje sommar som höst.
Snöbär har jag också plockat in vi har en sådan buske som står på gränsen till vår granne och den har ju så fina vackra bär som jag kommer att använda i någon höstdekoration längre fram men den är ju även vacker i vas.
Just nu så håller jag på med fönstertorkning och byte av gardiner ett par dagar det blir så ombonat när man bytt gardiner till något mera höstlikt.Vi har just nu ett mera mulet väder vilket passar alldeles utmärkt för just detta arbete.Jag ska väl även ta mig tid och gå ut på en skogspromenad och sedan blir det att lyssna på en bok av Lasse Berghagen och samtidigt sticka på mina tubsockar.
Ha det nu som allra bäst och tack för din kommentar Monica den värmde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar