fredag 13 september 2013






Det här blommar just nu i trädgården
Fastän det är i mitten på September så blommar det ännu i trädgården en hel del bland annat den här Nävan som är en låg variant och som har så vackra rosa blommor den ska jag absolut dela nästa sommar och placera på några ställen.Näva har ju blivit en liten favorit men jag tycker nästan bäst om den låga varianten eller den riktigt höga de som blir 40 cm är jag mindre förtjust i även om jag även har av dem.
Backtimjan den har kommit med ett nytt flor av blommor men nu har Humlorna gått i ide eller vart de tagit vägen för annars så brukar den ha många humlor på sin blomsterkudde som är otroligt förtjusta i den.
Nu äntligen har Kärleksörten börjat blomma den får man verkligen vänta på men den är ju en höstblomma så det är väl inte så konstigt.Naturligtvis så blir det att ta in en bukett för de är så tacksamma och står så länge i vas.Här har den stått hela sommaren och har fått all sol på sig men den blommar inte tidigare för det naturligtvis så är den programmerad att blomma på höstkanten så därför så vet den när den ska behaga.
Den Kanadensiska Rosen Morden continental den blommar även den ännu och den är otroligt vacker men den har ingen doft och det är det många fina rosor som saknar och jag börjar ha en hel del av dessa favoriter men det är även en och annan som doftar som tur är.
Naturligtvis så blommar den ännu Rosenskäran och den söta rosen The faire de gör vad de kan för att förtjusa. I går var det en härlig höstdag med sol för min del blev det en lång härlig promenad i skogen efter lunch och sedan begav jag mig hem för att sitta på vår altan och där plockade jag fram min stickning  och bara njöt i solen. Sedan när maken kom hem från skogen så blev det fika ute på vår altan en helt underbar dag med andra ord.Det är ju så härligt så länge som man kan sitta ute och dricka sitt eftermiddagskaffe.
Hoppas ni får en riktigt fin Fredag. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar