onsdag 11 september 2013




Höstkänsla
Det börjar jag ha nu även om luften fortfarande är varm men nu har jag hört att det stundar lite kyligare väder. På vårt torp så har de gula löven dansat ner på marken och det brukar samlas mycket av den varan när allt ramlat ner till slut.Något år har det hänt att vi väntat länge med att räfsa  tills dess att marken frusit och då har det gått otroligt lätt,men det var på den tiden vi jobbade båda två och hade fullt opp men nu har vi ju hur gott om tid  som helst så nu blir det nog att ta hand om löven så fort att det ramlat ner klart.
I dag har jag plockat in av mina rosor för i kväll ska jag ha junta och då är det ju trevligt med lite levande blommor på borden när mina väninnor kommer hit, det ska bli kul att träffa alla igen .Man känner sig otroligt rik när man kan frossa med levande blommor nu är det ju bara att gå ut i trädgården och välja av de som nu blommar och man kan fortfarande få med sig in en jättebukett.
Ett träd som jag tycker har nästan de finaste löven på hösten är ju Lönnen.I dag när jag kom tillbaka hem från min promenad från vårt torp så gick jag förbi min brors hus och bredvid vägen på deras tomt så växer en lönn och den har nu börjat fälla sina blad. Jag var bara tvungen att ta reda på några av dess röda blad och gjorde då en enkel dekoration som jag tycker blev ganska så fin i all sin enkelhet om jag får säga det själv.
I dag har vi haft en mulen dag men nu börjar solen göra sina tappra försök att tränga igenom molnen men jag tror att den kommer att förlora jag tycker att det ser så ut.
Önskar alla en riktigt bra eftermiddag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar