söndag 3 februari 2013


                                                    En vacker Vinter Söndag

På morgonen i dag så var det ungefär 20 minusgrader vilket inte alls är så kallt den här årstiden,för förra vintern samma dag så hade vi 30 minusgrader och det var det i flera dagar dessutom.När man vandrar genom skogen så är det så här vackert för alla träd har vita stammar och det är så fint mot den blåa himlen.
Nu kan man ju promenera efter skoterspåren ganska bra för även om det snöat på dem så är det alltid någon entusiast som hunnit före och kört upp dem vilket jag tackar dem för.Då kan man gå både vägen genom skogen och även fortsätta färden på spåren och då är man oftast ute på promenad en timme..
Vintern har vackra färger en sådan här dag  då solen skiner när det är mest blåa toner.Om det däremot  är en mulen dag så blir det helt andra kulörer då är det mest grått och vitt och den färgskalan gör åtminstone inte mig lika på alerten.Jag har ju för det mesta kameran med mig i fickan för om den inte är med, så kan man vara säker på att det då dyker upp något bra objekt  att föreviga.
När snön ligger på grenarna då är det till och med vackert även på en daggros den har dessutom sina nypon kvar som ger det en större effekt.Så man kan säga att den är vacker året om.
Nu väntar lite Söndagsfika på mig så ha en fortsatt bra Söndag


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar