söndag 3 januari 2016








I Trädgårdsfärger i dag 
är det två färgat som är temat för dagen.Något som jag har många av i vår trädgård och jag visar dem inte alla men några kan jag bjuda Er på.
Min  Lungört som har så här vackra blad och som på försommaren kommer med sina ljusblåa blommor  den är verkligen två färgad.Den här har lite andra blad än den Lungört som jag har träffat på hos andra och jag har inte heller kunnat se att den finns i någon handelsträdgård så därför så är den lite unik.
Mina Liljor som jag har visat tidigare är ju även helt rätt för dagen.
Hos min bror och svägerska växer den här brokbladiga Kornellen som är otroligt vacker med sina två färgade blad.
Silkesnäva som jag tror att den heter även den är tvåfärgad en växt som levererar hela sommaren blommar tills det blir  minusgrader.
Skuggbräcka måste ju bara få vara med på ett hörn jag hittade den på en trädgårdsdag för flera år sedan och den är så otroligt tacksam den har så vackra blad och blommar med skira blommor under sommaren.Den passar även tillsammans med andra men även som på bilden solitär i en kruka. Det var mina bidrag i dagens tema om Ni vill se fler så kan Ni gärna gå in på den här sidan  http://maribelsgarden.blogspot.com/ där finns säkert flera fina bidrag i ämnet.Önskar er en fortsatt bra första Söndagen på året.








4 kommentarer:

  1. I'm delighted with your beautiful lilies !!
    Have a nice Sunday !

    SvaraRadera
  2. Perfekta exemplar på temat. Lungörtens blommor är rätt söta tycker jag, i en fin blå färg. Dessa bladen gör den ännu finare tycker jag. / Britt

    SvaraRadera
  3. Det var många fina tvåfärgade, har bara sett lungört med helgröna blad. Dina liljor är mycket vackra. Ha en fin söndag/Marika

    SvaraRadera
  4. Skuggbräckan och lungörten fastnade jag särskilt för:)
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera