måndag 11 januari 2016




 Vi går mot ljusare tider igen
Jag har dansat ut julen det gjorde jag före helgen och det känns verkligen bra när man får plocka fram lite ljusare saker. Ljus det tänder vi ändå särskilt på morgonen vid vår frukost medan det blir dag utanför vårt köksfönster och nattens mörker håller på att ge sig av och dagen håller på att ta vid.man kan kanske säga som det här citatet som jag hittade "Låt ljusets låga visa vägen mot ljusare tider"
När solen håller på att komma sig en bit ovanför horisonten då kan det vara så vackert det ser nästan ut som att det brinner.En sådan morgon så ser man att vi går mot ljusare tider  och dagarna blir långsamt längre igen
Vår Daggros den är även vacker på vintern nu när den har snö på sig och dess röda bär sitter kvar på kvistarna som små prydnadskulor.
Den Rosenkalla som jag fick för två år sedan den blommar fortfarande och nu har den fler blommor än någonsin en otroligt tacksam krukväxt.Den här tiden på året så blir man glad över att det finns någon blomma som gillar läget och blommar så mycket, mer behöver man inte för att bli glad. 
Jag önskar alla en god fortsättning på dagen och önskar en ny följare på min blogg välkommen.





3 kommentarer:

  1. När man tomtat av och tagit bort fönsterstjärnor och adventstakar, blir det litet mörkare, men samtidigt blir det ljusare ute.
    Idag har vi tagit ner julgardinerna i köket och satt upp de vanliga. Ett jobb ska jag säga, eftersom vi har ett burspråk. / Britt

    SvaraRadera
  2. Fint skrivet "låt ljuset visa vägen mot ljusare tider". Redan nu kan jag börja planera mina blommor till balkongen. Rosenkalla visste jag inte att man kan få att blomma om. God forts på år 2016!

    SvaraRadera
  3. Very nice post really ! I apperciate your blog Thanks for sharing,keep sharing more blogs.

    ดูหนัง

    SvaraRadera