måndag 5 oktober 2015


Rosa är dagens färg
i Trädgårdsfärger
Det är ju en färg som representeras på flera ställen i trädgården. Här har jag den vackra liljan Lollipop en lilja som alltid är vacker varje sommar och jag har ju haft den bra länge nu vilket gör att den finns på flera ställen och inte bara i min trädgård, för den här brukar jag ta med mig och dela med mig av på våra trädgårdsdagar på försommaren.
Den här vackra Stjärnflockan är ju även den så otroligt fin den är ju som en eternell som man kan ta in och torka är även fin i buketter.
Jungfrunäva en söt växt som har en mycket ljusrosa kulör blir bara finare och finare för varje sommar har även planterat den på andra ställen då den är en tacksam växt på många sätt.
Rosa Akleja dessa blommor som man inte alltid vet vad det blir för färg på dem då de gör lite som de vill.Jag har valt att plantera dem på ett särskilt ställe där får de korsa sig med varandra som de vill.
Den här otroligt söta blomman som egentligen är en Ros vid namn New down men har valt att bara ha enkla blommor som jag tycker är helt ok Jag har en New Down på en anna plats som blommar som den ska göra då får jag ju ha glädje av båda varianterna.Det var mina bidrag i temat fler kan Ni se hos 
http://maribelsgarden.blogspot.com/  det är hon som sätter temat något som jag värdesätter.
I dag på morgonen så har vi haft minusgrader för första gången den här hösten så nu är det bara att gilla läget.
Ha en riktigt fin Måndag för det tänker jag ha.







1 kommentar:

  1. Härliga rosa färger. Själv har jag inte hunnit hänga på något tema ännu, det är så mycket annat jämt. Ha det fint. Carita

    SvaraRadera