onsdag 29 april 2015




Sista Onsdagen i April

Nu går April mot sitt slut och jag säger vart tog den månaden vägen jag har inte riktigt hunnit med förrän den är slut,det beror kanske på att man håller på med så mycket olika saker och att det är därför. Som till exempel så har jag i vanlig ordning satt fröer en hel del faktiskt och som Ni ser så har Körsbärstomatplantorna hunnit en bit på väg.Snart så ska jag flytta alla plantorna ut till vårt växthus där kommer de att trivas bra mycket bättre än inomhus i ett fönster.

Men ännu dröjer det innan man får skörda de små söta Tomaterna.Jag kommer inte att behålla alla plantorna utan jag har tänkt att ge bort några tomatplantor så får fler ta del av det roliga i att driva upp dem på egen hand.
I eftermiddag så har jag tillbringat flera timmar i trädgården och pysslat om våra rabatter.Nu har vårt Äppelträd börjat vakna till liv och det är så roligt när man går runt och inspekterar plockar bort visset och då ser att nytt liv är på gång.Det är ju det som är tjusningen så här på vårkanten.
I bland så har man turen att vara ute i rätt ögonblick  som i dag när min granne var ute med den här lilla vovven som hon var dagmatte till.Hon stannade till och jag var ju bara tvungen att föreviga lilla Kerstin som hon heter hon är en riktig sötnos som Ni ser.I har vi haft endast sex grader och mulet men det har varit en skön temperatur att jobba i är man bara rätt klädd så går det bra.I morgon så är det ju Valborgsmässoafton då blir det nog att åka i väg och titta på någon eld som det ser ut annars så blir det en lugn dag.
Jag får önska alla som tittar in på min sida en riktigt fin Valborg.







1 kommentar:

  1. Kerstin ler med hela ansiktet. Bra bild. Finfina tomatplantor. Jag sår också för mycket, men då är det kul att ge bort. / Britt

    SvaraRadera