lördag 6 december 2014





Kolsvart
Det är dagens tema för trädgårdsfärger.
Amiralfjäril den  får vara med för den har ju ganska många stråk av den svarta nyansen.Så glad och förvånad jag blev när den helst plötsligt kom flygande och satte sig på Rosenflockeln och jag hade ett fasligt bestyr med att fånga den på bild minns jag för den var inte så villig att bli förevigad.

Den svarta obelisken  med en vacker Klematis som jag tror heter Snöflingan den har hjärtformade blad som är lite mörka och blommar så här vackert
 
På sensommaren var vi på besök till en loppis och där på väggen satt dessa fina svarta dekorationer tillsammans med vackra blommor jag tyckte det var ett roligt påhitt med gamla kärrhjul på en vägg.Det var mina bidrag till dagens tema.
Om Ni går in på den här bloggen Charlottas trädgård
så hittar Ni fler fina bidrag på ämnet.Med det så får jag önska Er en riktigt fin  adventshelg och ta hand om er på bästa sätt. 




3 kommentarer:

  1. Vilken lycka att fånga en Amiral med kameran.

    Så duktig du är som målar egna julkort - måste vara enormt uppskattade.

    SvaraRadera
  2. De svarta hjulen är verkligen dekorativa! Så inspirerande, jag undrar om inte jag kan piffa upp min norrvägg lite mer nästa säsong. :)
    Tack för att du delar. Ha en fin helg!
    H

    SvaraRadera
  3. Tack för din kommentar. Inte behövde blommorna vara svarta. Det gick väl precis lika bra med dina motiv. Amiralen var ett speciellt fin val.
    Tittade litet på dina andra inlägg och beundrar ditt sätt att få ljus i bilderna att se vackra ut. Både de elektriska i dörrkransen och det levande ljuset. Mina blir bara "platta".

    SvaraRadera