fredag 31 oktober 2014






Fredag igen
Den här veckans Blommig Fredag så är temat för sex månader sen.Jag tänkte göra ett försök och vara med den här gången har haft det i tanken ett bra tag nu.
Det här är ju en tid mellan Hägg och Syren och under den här tiden så är det så härliga dofter överallt där det finns en Hägg som blommar.Här har vi en som blommade på vårt torp på försommaren där finns för övrigt ett antal så där är det mycket doft.Gräsmattorna börjar även vara gröna och behöver snart klippas för första gången det är en härlig tid över huvud taget när allt ligger framför oss som heter sommar.
Här hemma i trädgården där har ängeln fått sin plats på sin sten och Löjtnantshjärtat blommar så fint vid husväggen.Ja det är överhuvudtaget mycket på gång i rabatterna och man står mest på huk för att se hur mycket som kommer upp ur jorden.
Krokusarna är på gång och blommar så fint och gör mig glad med sin vackra ljuslila färg vad den heter har jag glömt .Den här tiden brukar man ju ha trädgårdsabstinens så då vill man vistas ute så mycket som möjligt och ta tag i de efterlängtade trädgårdsbestyren.
Den vackra Vårkragen blommar även och naturligtvis så måste man ju bara plocka in en bukett nu när man har chansen.Efter den buketten så kommer det att bli många blommor som får stå på den här byrån under sommaren framöver.
Om Ni klickar in på den här adressen så får Ni se ännu fler bidrag med det här temat.
Ha nu riktigt fin Fredag






7 kommentarer:

  1. En härlig tid att titta tillbaka på....så många fina bilder....=)

    Kram Ninni

    SvaraRadera
  2. Vårens första crocus, finns inget bättre. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Häggen är som en slags milstolpe på våren, som syrenerna och midsommar. Tyvärr kan njutningen bli kort, ibland bara några dagar och nån enstaka gång ett par veckor.

    Tur att du bestämde dig för att vara med i blommig fredag för det gjorde attjag hittade till dig. Trevlig blogg, jag har scrollat runt lite och så tycker jag jättemycket om de bruna kanterna med blomgirlangerna. Var hittar man så fina saker?

    Önskar dig fin helg
    Anette

    SvaraRadera
  4. Mellan hägg o syren, der är så fint uttryck och så fin tid.
    Kul att kom med här.
    Ska titta mera på dina andra inlägg.
    Ha det gott, hälsningar Ewa :)

    SvaraRadera
  5. Duftende hegg og lysende grønt gres finnes bare om våren. Nå fikk du meg til å se at Vårkragen som jeg egentlig "ikke liker" er en vakker blomst!

    SvaraRadera
  6. Det känns inte som så länge sedan som syrenen blommade. Hoppas verkligen tiden framåt går lika fort så de blir vår och ljusare igen.

    Vad roligt att du hoppat på Blooming Friday :) Då kommer vi höras igen!

    //Veronica

    SvaraRadera