lördag 18 oktober 2014





Skön Lördag
Mitt sista sommarminne av trädgården är den här Rosen och den står här och har frusit in kan man säga efter den senaste tidens kalla nätter på tio minus.Nu jobbar man mest med att städa bort efter sommarens härliga tid för en sådan sommar blir det nog länge innan vi får uppleva igen kan jag tänka mig med 32 plusgrader i skuggan.
Gräs är en tillgång i trädgårdens rabatter det här gräset har jag hämtat på en trädgårdsdag och det är mest enbart grönt under sommaren men nu när vi har höst så blir det så här vackert.Vad det heter förtäljer inte historien.
På vårt torp så har vi en lada som tillför stället en hel del, dels är den bra att ha för att samla saker i och man störs inte heller av att den står vid skogsbrynet det ser nästan ut som den alltid har varit där för den passar verkligen in i den miljö som är här.I går så sken solen så här fint och när löven ligger kvar på marken så blir det en så vacker effekt.I dag ska vi dit och då kommer troligen dessa löv även  att hamna i vår kompost.
Ett citat som jag hittade i en tidning skriven av en okänd"Det är en tröst att hösten är så vacker" något som jag kan hålla med om.
Min väninna hon har gjort så här fint inför vintern och de här trollen ser ut att ha det riktigt gott ser det ut som.
Ännu på morgonen så är det sju minusgrader så det blir att ta på sig varma vinterkläder när man ska ut sedan under dagen.I dag har vi ju sol men i morgon så får vi se vad som kommer ner från himlen om det blir regn eller i form av snö det återstår att se.
Ha nu en riktigt fin helg och ta hand om Er på bästa tänkbara sätt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar