söndag 12 oktober 2014





Mycket löv och en Ros
Nu har det mesta av löven rasat i backen efter den senaste tidens regn och blåst så därför blev det ett härligt motionspass med räfsan för att ta hand om dem här på vårt torp.Nu har vi ju trädgårdstraktor som tar upp det mesta så jag räfsade enbart upp utmed kanterna men även det gav mig  rosiga kinder av ansträngning.
De härliga löven la jag även i våra blomrabatter tänk vilken bra mylla det kommer att bli av dessa nu har daggmaskarna någonting att jobba med och jorden blir därför jordförbättrad på grund av det då kommer de dessutom till nytta.
Nere vid vägen som går förbi så har jag även en större rabatt där jag har planterat en Bergros som blommar så här fint på försommaren den är otroligt vacker när den blommar med sina enkla blommor.
Nu när hösten är här så bär den vackra Nypon så den är även fin en andra gång men nu på ett annat vis.Man borde kanske ta hand om dessa vackra på något vis men jag tror ändå att de får vara kvar på sina kvistar över vintern ändå.
I dag har vi ju Söndag och på eftermiddagen så ska vi åka i väg och äta middag i stan på Nordanågården  där de serveras middagsbufe vi ska dit tillsammans med vår dotter och några vänner vilket ska bli så trevligt.Det är ju alltid mysigt att åka i väg och äta middag i en trevlig miljö.
I dag så är det fortfarande en mulen förmiddag och det kanske till och med kan bli lite sol.I går var luften lite kyligare än den varit på länge men när man håller i gång och är rätt klädd så är det bara härligt .
Hoppas att Ni får en trevlig Oktober Söndag





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar