tisdag 21 oktober 2014





Tisdagsblandning
Då kom så snön och färgade marken vit och allt blev med ens mycket ljusare för det kan inte hjälpas att innan så var det otroligt mörkt.Nu har vi hunnit en bra bit in i Oktober och i år så kom snön en vecka tidigare än förra vintern och än så länge så ligger den kvar men den första snön brukar sällan göra det vi får se hur det blir med det den här gången.
Alla växter i trädgården har inte hunnit fälla sina löv ännu som den här Syrenen den har kvar sitt gröna bladverk ännu.Det ser lite konstigt ut att den står där grön mot den vita snön det känns som att den tycker att vintern kom för fort liksom.
Innan snön kom så hade det redan hunnit börja gro de frön som är från en Vallmo som har varit planterad här.Jag tänkte att nästa år så vill jag ha ett helt knippe av dem i den här rabatten så därför så fick frökapslarna ligga kvar på marken.
Den Vallmo som jag vill ska komma upp nästa sommar är den här vinröda Pionvallmon som jag tycker är så vacker.Nu börjar jag tro att det kommer att bli som jag har tänkt mig i och med att de redan har grott.
Inne i vårt rum så står en vas med Kärleksört som jag har  plockat in de sista blommorna av och det är ju blommor som står rätt så länge i vas.Tyvärr så har de svårt att slå ut ordentligt men de är ändå fina att ha som snittblomma.Nu kommer ju en tid då man inte har så värst mycket snittblommor i varje fall så har jag inte det så därför så plockar jag in desto mer på sommaren när jag kan frossa i olika vackra  blommor.
I dag har vi en mulen och grå dag än så länge men enligt väderlekstjänsten så skulle vi få lite sol något som jag skulle bli glad åt.Ha nu en riktigt fin dag alla som tittar in här.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar