tisdag 7 oktober 2014





Härliga höstbilder
Först av allt måste jag bjuda Er på lite sommar för den här Blåkragen blommar fortfarande hos min granne trots att det har varit minusgrader den är minst lika vacker som i somras.
Här på vårt torp där har det  däremot blivit rejält med höst och det står inte på så länge förrän att löven faller till marken och vi får fara dit och börja räfsa och göra vinterfint.När löven har fallit till marken då blir det så otroligt kalt tills dess att det börjar ligga snö i träden då blir de åter vackra igen.Det är ju för tur att vi har dessa olika årstider som gör att det förändras och är vackert på olika sätt.
I går eftermiddag när jag varit till min granne på fika så begav jag mig ut på promenad och den här årstiden så bör man ha med sig kamera eller telefon som man kan fota med, för det dyker upp så fina motiv som man kan föreviga.Den här vackra Rönnen som har tagit på sig den allra vackraste kulören för årstiden den kan man bara inte missa.
Den här vackra bilden har jag fått av några vänner de har tagit den härom dagen när de var till sin stuga ute på en ö i havet och drog upp bryggan på land.Här ligger havet spegelblankt och då blir även bilden som en  vacker tavla.
Den här vackra versen tycker jag passar in i den tid som nu är
"Den vackraste mattan på jorden ej vävs av mänsklig hand.Den sömmas av många färggranna löv i skogarnas nordliga land." 
I dag har vi haft en mulen och grå dag och sex plusgrader men ändå riktigt härlig perfekt för att promenera i.
Med det så önskar jag Er alla som tittar in på min sida en riktigt fin eftermiddag.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar