torsdag 16 oktober 2014





En dag i arbetets tecken
I går var vi på dagsverk hos våra vänner för nu skulle det stora barrträdet på baksidan av deras hus fällas och även den här gången så hade vi proffshjälp av AB Norrträd nu skulle även en grannes gamla Björk gå samma öde till mötes.När man har så bra hjälp av kunnigt folk så är det inga som helst problem att fälla ut stora träd.
Vi hjälptes åt med att bära riset till släpen och det blev ganska så många släpvagnslast som skulle köras bort men är man några stycken så går allting som en dans.Vi  hade väldigt tur med vädret också för solen kom och lyste på oss och det gick bra att sitta ute och inta kaffe och andra drycker till och med.
Vi blev bjudna på en grötlunch något som uppskattas för med gröt i magen så kan man jobba extra bra och efter lunchen så blev det som efterrätt Äppelkaka till kaffet.Vi blev även bjudna på god  middag som bestod av älgstek och potatisgratäng och  till efterrätt  kaffe och kaka.Sedan så begav vi oss hemåt mätta och belåtna med dagen .
Väl hemma igen så var det skönt att vi hade lämnat belysningen på för nu lyste vår båge så fint emot oss. samt även andra lampor.Det är ju så att när man åker i väg bort på någon utflykt den här årstiden så är det ju oftast ljust ute och om man inte lämnar på någon belysning så möts man av ett kolsvart hus vilket inte är så värst kul varken för oss eller våra grannar.Dessutom så är det mindre inbjudande för så kallade objudna gäster om det är ljust i huset.Med det så får jag önska alla en fortsatt bra dag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar