lördag 6 september 2014






Första Lördagen i September
Vi har varit på vårt torp efter lunch och jag bestämde mig för att enbart sitta i en solstol och njuta av den
 härliga Brittsommar värmen som vi har just nu.Bilden är fån baksidan av vårt torp jag tog bilden när jag hade varit till grannen och vattnat i dag och visst ser det somrigt ut.Nu är det bara att ta för sig av den härliga tiden vi har just nu när värmen har bestämt sig för att stanna ett tag till i sinom tid så blir det kyligare väder.
Inne i vårt torp så har jag ju målat fönsterna och när jag lika höll på att måla så fick även en del lampfötter lite vit färg på sig och då smälter de så fint in.Vi brukar ha lampor i fönsterna tända under den mörka årstiden det ser bättre ut för dem som passerar förbi på vägen för vi har en hel del trafik där.
Här hemma så har jag klippt ut en vacker höstbild och satt den inom glas och ram och så här fint blev det.Det behöver inte kosta någonting att pynta sitt hem med enkla medel så kommer man långt.
När maken och jag brukar vara ute och promenera i skogen så brukar vi gå förbi ett ställe där det växer Violer.Jag brukar oftast inte ha med mig kameran tills  i dag då hade jag den med och då förevigade jag dem  se så vackra de är.Hur de har kommit hit förtäljer inte historien men troligtvis så har någon  slängt dit av sina sommarblommor någon gång och då har de fröat  av sig och nu blommar de så  här fint,man blir åtminstone glatt överraskad.
Nu har även Lingonen tillsammans med Svamparna börjat komma i skogen och Lingonen med sin vackra färg lyser upp skogen så fint.Jag kommer nog inte att plocka några i år för jag har redan i frysen så jag klarar mig för det är endast jag som äter av dem.
Det var allt för i dag hoppas att Ni får en riktigt trevlig eftermiddag




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar