fredag 26 september 2014



En regnig Fredag
Nu har vi plockat in till vinterförvaring det mesta i trädgården även springvatten stenen den plockas in i stort sett sist.Den har vid det här laget blivit grön av alger men det går bra att tvätta bort så den är fin till en annan sommar.Den tillför ganska mycket på sommaren med sitt mysiga porlande som man kan lyssna till när vi sitter på vår veranda och fikar eller bara är eller myser i vår hammock.Den gillar även fåglarna särskilt dess ungar som brukar både dricka och ta sig en dusch.
I dag är det en mulen dag med regn då är det extra mysigt att tända några ljuslyktor vid eftermiddags fikat.Det kommer nu en period då man tänder många lyktor på kvällen när skymningen har lagt sig till ro.
Kärleksörten den blommar för fullt ännu även om det varit minusgrader  så är den så här fin ändå.Jag tror att jag ska inköpa en art med röd stam dem tycker jag är otroligt vackra så det kommer jag att sätta upp på min önskelista till nästa sommar.
 
Vi har en Söbärsbuske ute i trädgården och dess vita bär och även söta rosa blommor är så otroligt vackra så därför så har jag  förstås plockat in en bukett.
Nu kommer även en period när man lånar talböcker, det gör jag oftast via Internet och kanske sätter sig ner med ett handarbete visst låter det härligt.Just nu så lyssnar jag på en bok som heter Solviken som är skriven av Annika Estassy och verkar vara  en lättsam bok att lyssna till .
Till alla som tittar in på min sida ha en riktigt fin eftermiddag









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar