lördag 26 april 2014






En försmak av sommaren
Nu när våren är här och vintern har sagt farväl så är det inte bara trädgårdens sysslor som ska göras utan även veden ska tas om hand för det är ju nu som det torkar som allra bäst.Maken har nu stått på vedbacken under en period,en syssla som han tycker om.Först har han ju varit i skogen och röjt och gjort skogen ännu mera värdefull och sedan är det ju ett plus att hitta veden när man sedan ska elda i pannan för att få in värme i huset vid kyla men man behöver ju även elda för att få varmvatten.Som alla vet så värmer ju ved flera gånger om.
I dag har vi haft en försmak av sommaren och invigt uteplatsen då vi har tagit fram utemöblerna och för första gången i år suttit där och fikat och det gav förstås mersmak.I dag har vi haft sommartemperaturer som gör att varma kläder har bytts mot tunnare plagg och nättare skor.
Den här Humlan gjorde mig sällskap när jag satt ute och solade mig efter lunch och naturligtvis så ville den absolut sitta på den blåa möbeln bara därför att den gillar just den blåa färgen så mycket.
I kväll ska vi på en konsert i Anderstorps aula där vår dotter ska vara med  tillsammans med  andra solister och Skellefteås symfoniorkester och bara från vår by så är det två solister som är med det är inte illa.Det ska bli så trevligt att få gå och se en allsångskonsert det har vi inte varit på förut.
Det är helt otroligt vilken härlig vecka det har varit solen har lyst på oss och det har blivit varmare under veckans gång även om nätterna har varit kyliga.
Ha en riktigt fin eftermiddag .

 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar