fredag 18 april 2014




Det härliga ljuset och en påskhälsning
Vad härligt det är nu n är solen skiner in genom rutan kunde inte motstå att föreviga stunden häromdagen när jag såg hur fint ljuset spred sig i den gröna växten i vårt rum det blev en mysig stämning av det.Nu är man ju även i stort behov av just ljuset då mörkret har varit hos oss alldeles nog länge.
Ute i trädgården så börjar de flesta rabatterna se dagens ljus och nu börjar ju tiden när man ska stå mest på huk för att titta efter liv i växterna.Man blir så  glad varje gång man ser att någon växt har överlevt som man annars trodde inte skulle klara sig. I den här rabatten så finns det i stort sett bara växter som har så mycket energi i sig att de överlever nog det mesta.
I går var det ju Skärtorsdag och då hade vi ett antal besök av både gummor och små påskgubbar som kom på besök det är så roligt när de ringer på och vill säga Glad påsk.Vi hade varit och handlat och naturligtvis så hade vi tänkt extra på dessa mysiga besök och köpt lite godis att ge dem som tack för besöket.Av en grupp så fick vi den här fina teckningen och med den så vill även jag säga Glad Påsk till alla som tittar in på min sida.
I dag så blir det en helt underbar dag då solen skiner och det blir härliga varma grader och vi ska bege oss till vårt torp och i kväll så har vi bjudit hit våra torp grannar på middag vilket ska bli så trevligt.
Ha det nu riktigt bra den här långfredagen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar