lördag 8 februari 2014






En vintrig Lördag
Nu har det snöat på nytt igen och det har blivit till att skotta  på förmiddagen så nu börjar vi ha lite snövallar även om de ännu är ganska så små.Det är en mulen dag med snöbyar vi har på förmiddagen suttit och tittat på vår duktiga Charlotte Kalla  som tog ett OS-silver så duktig hon ändå är man blir så glad för hennes skull och vi får vara så stolta..
I går kväll var vi och hälsade på våra vänner där vi fick gott fika som vanligt dessa vackra och goda mackor gick snabbt ner och det var gott med en kopp te till.
Katten Mysan hon hälsar gärna på och tar sig en tupplur hos våra vänner där har hon hittat sig en fristad där hon får vara i fred för sin katt vän som hon  egentligen  delar bostad med på en annan adress.Tänk vad dessa katter hittar på de vet verkligen vart dom ska gå för att få den bästa  servicen och här är det rena himmelriket för en katt att vara på och dessutom får hon vara i fred det gills kan man säga.
I dag så blir det en lugn dag med mycket Tv-tittande som det för övrigt kommer att bli ett tag framöver för vi vill gärna följa med det svenska lagen i idrottens värld just nu.
Ha en trevlig eftermiddag

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar