måndag 17 februari 2014




Inget är som väntans tider
Jag går just nu och väntar på en sol som verkar övergett oss.I förra veckan så såg det ut så här på himlen och då tändes en förhoppningens lampa på att den nu äntligen skulle titta förbi men tyvärr så blev vi blåsta på konfekten.Vi har ju inte blivit bortskämda under Februari så har vi inte haft någon sol alls utan bara mulna dagar.Kanske att den kommer i veckan så man får ha tröst skulle vara så otroligt härligt för den är efterlängtad.
Då får man pigga upp sig med att inhandla lite härliga fröer som jag har gjort.Jag har köpt röd Rölleka har ju haft den för några år sedan men tyvärr så dog den.Jag har även köpt en vit och röd Rosenskära och röd Linblomster tänker att det skulle vara snyggt med lite fler röda blommor i våra rabatter.
Här kan Ni se hur  vacker den var tillsammans med den vackra liljan Lollipop och även  tillsammans med den djupröda liljan vars namn jag inte vet så var den ju förstås fin.Nu hoppas jag att det ska bli som på bilden igen förstås.
I helgen så blev jag bjuden på skjuts på en utflykt för att shoppa lite grann det var min granne som ville ha sällskap och jag tackade förstås ja till erbjudandet.Vi åkte i väg till 5 Rum i Kåge där jag inhandlade denna vackra duk när solen inte vill komma så får man förgylla tillvaron på annat sätt.Vi åkte även till blomsterbutiken och sedan blev det eftermiddags fika innan vi begav oss hemåt.
I dag blir det en härlig skogspromenad för vägen genom byn har tinat så där är det nog halkigt då är det säkrare att gå i skogen.Ta nu vara på den här Måndagen på bästa sätt så hörs vi snart igen


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar