tisdag 17 december 2013





Tisdagsblandning
För närvarande så blir det nästan soluppgång och solnedgång samtidigt men hur som helst så var det så här vackert på himlen  idag vid halv två tiden.Så det är bara att njuta av den vackra himlen vi har ju även bara några minusgrader så man behöver inte frysa däremot så väntar jag på mera snö så den rätta känslan dyker upp.
Inomhus så har jag jobbat lite extra för att få det att bli lite stämningsfullt ett par röda ljus i glas ljusstakarna som jag tycker så mycket om har det blivit och några röda dukar..
I den öppna spisen i rummet så har jag pyntat lite extra även där man behöver inte göra så stora utsvävningar för att det ska bli julfint.
Det här vackra hjärtat av makrame som min mans faster en gång har gjort är även den en favorit enkel i sin utformning men väldigt vacker,om man plockar bort pyntet på hjärtat så skulle man kunna använda det även under resten av året.
I dag har vi varit till stan och gjort bort det sista inför julen vad beträffar julklappar jag har även beställt en tid hos min optiker behöver byta ut mina glas så att jag kan se bättre men dem får jag säkert vänta på ett tag.
Med det får jag önska alla en bra eftermiddag
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar