onsdag 25 december 2013




                                                             25 december
I år så firade vi julaftonen tillsammans med nära och kära som vi brukar men det här året var vi hemma hos oss och i vårt kök så var det dukat inför den julgröt som vi skulle bjuda på.I denna stund så är gröten på kokning i ugnen och i år så hade vi lite grann av knytkalas då andra skulle komma med skinka och efterrätt.
Utanför fönstret så hade det börjat både blåsa och regna vi hade tänt marschaller men de brann inte så länge på grund av regnet.Inne i vårt kök så njöt vi av god mat och prat ändå.
Den goda och vackra vaniljpannakottan hade Matthias gjort och den smakade väldigt gott vi intog det tillsammans  med ny kokt kaffe.
Den vackra blomsteruppsättningen med en julros och hyacinter fick vi bland annat i värdinnegåva nu hoppas jag förstås att rosen får växa vidare så jag kan plantera ut den i vår trädgård.Känner att jag nog måste ta reda på hur man ska vårda en sådan för att göra på rätt sätt. 
En annan julgåva var servettstället och den röda burken som passar bra i högtiden.
Efter middagen så blev det tid för lite julklappsutdelning och även julklappsspelet då vi fick oss flera fina presenter.Den mycket gamla tomten den tittade noga till så att allt gick rätt till väga jag tror att han blev ganska så nöjd vi blev det i varje fall.
Nu har vi ganska så lugn helg framför oss innan vår dotter och måg kommer från Bålsta där de har firat julen i år.Så vi har allt lite julmys kvar tillsammans med dem något som vi förstås ser fram emot.
Ha nu en riktigt god fortsättning på julen och hoppas att ni har det bra där Ni är.



 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar