tisdag 25 september 2012


Mina Pelargoner
har jag nu tagit in jag vill inte att de ska vara ute och frysa nu när det är minusgrader på nätterna.Nu är min förhoppning att jag ska kunna bevara dessa skönheter över vintern det vill till att inte vattna dem för mycket och ha dem svalt.De ska få stå i fönstret medan de är så här fina så man får titta på dem lite extra.
I dag har vi haft en kylig dag jag fick ta på mig min fodrade jacka när jag skulle ut på promenad i skogen och fingervantar då jag går med stavar då blir man lätt kall om händerna och det behövde jag.Jag hade med mig en påse i fickan för jag plockade lite vitmossa på vägen hem den ska jag använda till att göra en dekoration som jag ska ha på verandan jag får väl visa Er sedan hur det blev.Jag tittade även förbi min bror och svägerska och satt tillsammans med dem på deras inglasade veranda och pratade bort en stund.
Ha nu en bra fortsättning på dagen.



2 kommentarer:

  1. Så fint du har i fönstren. Mina stackars pelargoner står fortfarande kvar ute men jag får nog ta in dom nu och ställa dom i Holgers där jag brukar övervintra dom med endast ett par, tre vattningar. I morse hade vi ett tunt snötäcker här hos oss, så vintern är i antågande.

    SvaraRadera
  2. Luften har varit kylig den senaste tiden och då ville jag rädda mina blommor och hade dem först i växthuset och där blev de riktigt fina men jag
    vill ju ha dem inomhus så jag får se på dem medan de är fina.
    Här har vi fått rejält med regn än så länge men man kan aldrig veta det är ju den årstiden så det kan fort växla och övergå till snö.

    SvaraRadera