torsdag 20 september 2012

Höstplantering är dagens tema på bloggen och Höstflox är ju en härlig växt som blommar på höstkanten jag har några stycken med olika färger i mina rabatter här är en lila variant.

Att plantera Höstljung i krukorna är ju trevligt och när man planterar tillsammans med skogens gröna mossa så blir det ett fint stilleben.

En ny rabatt har vi gjort nu i höst på vårt sommartorp gräset har stått här ganska många år nu.Jag fick iden i sommar när jag tittade i en tidning att man kanske skulle göra någonting nere vid vägen där vi har en liten stenmur.Inga problem med att hitta stenar det har vi gratis på tomten man behöver bara sätta ner spaden i jorden så klingar det till och växter det finns det man behöver inte åka i väg och köpa.Jag har planterat här Jättedaggkåpa,Funcia,Fjällkåpa och Silverarv och resultatet ser Ni här.
I dag har vi en mulen morgon men jag hoppas att det blir uppehåll för jag ämnar bege mig ut i trädgården och ta in en del krukor för att vinterförvara jag ska även plocka in tomaterna så får de mogna klart inomhus.
Jag önskar alla en bra dag
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar