måndag 24 september 2012

I går när vi var till skogen för att plocka Enris så träffade vi på dessa  blåbär. De var av en modell större jag har då aldrig sett några i denna storlek men det beror nog på att de har god tillgång på vatten och har fått stå och växa ostört.Smaken var däremot inget att skryta med för de smakade inte mycket de bär som brukar vara mindre och mörkblå brukar ha en bättre och starkare smak så man kan ibland bli lurad på konfekten.
Enris det hittade vi också så vi kunde åka i väg och pynta på kyrkogården men det räckte även till det som jag skulle ha här hemma.

Så länge som det går måste man ju bara  ta in av det som blommar utanför stugknuten och sätta i vas här har jag den lila Floxen och blå Bolltistel som är så otroligt tacksam för den kan man ju ha kvar hela vintern om man så vill och färgen håller dessutom måttet.
I helgen så har vi haft fullt opp med olika bestyr som rör dotterns flytt till den stora staden även om hon själv gör mycket så vill man ju hjälpa till åtminstone med att städa som jag inte har något emot.Maken han har fått använda muskelkraft med att bära ut fyllda kartonger  vilket är ett riktigt häst göra med tanke på att hon har bott på tredje våningen utan hiss.Vi har även haft hjälp av en granne med flyttning av en del möbler så nu känns det bra att det är klart och man kan pusta ut.
Vi har haft ett riktigt kanonväder i helgen och solen lyser även i dag så det verkar fortsätta och jag ska ta vara på denna dag så bra som möjligt.
Ha det riktigt fint resten av dagen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar