fredag 21 september 2012

Jag har plockat bort nästan alla de blommor som jag har haft i krukorna ute under sommaren.I de krukor där det fortfarande är vackert har jag lämnat däremot, men denna Surfina har jag tagit in för att den är fortfarande så vacker och då vill jag gärna ha kvar den ett tag till dessutom så passar färgen så bra ihop med gardinerna.

 
Höstens varma färger kan man inte annat än hänföras av.Denna vy bland annat mötte mig när jag i eftermiddag tog mig en promenad hem från vårt torp och det var så otroligt vackert.Det är klart hade inte solen lyst på tavlan framför mig så hade nog inte färgerna kommit fram på ett fördelaktigt sätt ,men nu gjorde den det och då gäller det att fånga bilden.På bilden så är det mossa av olika slag och naturligtvis Blåbärsris som färgats rött av minusgrader men även gräs som fått en gyllengul kulört.
Jag njuter i fulla drag när jag kan vandra omkring i vår natur och bara titta på vackra vyer och naturligtvis så har jag min kamera i fickan speciellt en solig dag som denna.
Ha det så gott alla som tittar in på sidan


2 kommentarer:

  1. Hej Maggan, tittar och njuter av dina vackra bilder. Ser att du har så otroligt mycket vackert. Du är en riktig liten pysselgumma. Ha det bra/Carin som följer dina spår.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag omger mig av vackra bilder det finns så mycket vackert runt omkring oss som man bara måste föreviga och nu på hösten så sprakar färgerna lite extra.Det är kul att du följer mig på spåren Carin och nu blir det inte länge förrän vi ses vilket ska bli trevligt.

    SvaraRadera