lördag 2 april 2016





Trädgårdsfärger
I dag är det färgen mörk Lila som får vara i centrum.
Jag har inte så värst många blommor i den färgen men den här vackra Irisen får ändå vara med den som blommar varje sommar, en blomma som jag har fått av min granne Lena.
På vårt torp så hade jag för någon sommar sedan den här vackra Aklejan och den var då så här fin med en mörk lila färg.Jag skulle gärna se att den kom tillbaka i samma skepnad men det får man väl se om den gör till en annan sommar.Man kan aldrig vara säker med Aklejan för den gör som den vill.
I dessa vackra Violer som min mans kusin hade förra sommaren på deras sommarställe finns även dagens aktuella färg.Om Ni tittar in hos  http://maribelsgarden.blogspot.com/ så får Ni titta på fler exemplar.

Jag får önska alla en trevlig Söndag
 

 

3 kommentarer:

  1. Vacker iris, och Aklejan hoppas jag dyker upp igen, mycket vacker. Den liknar William Guinness, som jag har köpt rötter av i vår. Violer och penséer är favoriter hos mig med. Vilket fint fat att odla i.
    Ha en fin söndag!
    Marika

    SvaraRadera
  2. Vilken underbar Akleja!! Ser jag ett vackert exemplar så brukar jag försöka ta frö av just den:)
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Härlig färg och aklejan så söt. I år har jag faktiskt satsat på ett rejält gäng penséer i ljust denna mörka lila och tvåfärgade som dina på sista bilden.
    Allt gott
    /Anette

    SvaraRadera