fredag 26 juni 2015





Ett litet blandat inslag sista Fredagen i Juni
Nu börjar man bli bra less på dessa regntunga skyar vi har fått uppemot 40 mm och det ska komma mera. Till veckan så kommer det att vända och vi kommer att få värme och sol och då ska jag njuta av tillvaron har jag tänkt och bara känna in att vi har sommar.Växterna i trädgården de verkar gilla läget för de växer så det knakar och blomningen har kommit i gång.När sedan värmen kommer då blir det mycket som tar fart och då blir det ännu mera blommor som slår ut och som jag sedan kan visa här på min sida.
Den här rabatten på baksidan av vårt hus den som i stort sett nästan sköter sig själv där har det blivit rätt så fint.Det är ganska så härligt med rabatter där växterna sköter sig nästan själva här börjar det vara så tätt så där trivs inte ogräset.
Alldeles bredvid den rabatten så har jag gjort den här installationen man får en del idéer när man surfar runt på nätet och gamla fönster där rutorna inte är hela  och som bara står och samlar damm kan man ju göra något kul med.Kände att den gamla blåa stolen även behövde ett litet sällskap.
Den rosa Rosenpionen den har nu börjat blomma och den växer sig större för varje år som går och blir alltmer vacker.
Den här  Sockblomman som heter EPIMEDIUM "Creeping Yellow" den har även den börjat blomma och den är verkligen så liten och söt.En blomma vars blad jag har fallit för det är som vanligt lika ofta dem som gör att man ser till att exemplaret hamnar i ens trädgård.
I dag den sista Fredagen i Juni så ska jag ta det lugnt troligen så blir det inga problem för eventuellt så ska det börja regna igen vi får se hur mycket det blir bara.Blir det uppehåll så blir det helt andra planer men som vanligt så är det vädret som styr synd bara att vädret inte är det bästa för den stadsfest som just nu går av stapeln plus andra arrangemang.
Ha det nu som allra bäst och tack för de kommentarer som jag fick i mitt förra inlägg.








1 kommentar:

  1. Visst är man gruvligt trött på det enahanda vädret, men idag har vi faktiskt haft det riktigt bra. Och ännu bättre ser det ut nästa vecka, åtminstone enligt rapporten.
    Fint med fönstret och den blå stolen. Så enkelt egentligen, men att komma på det. / Britt

    SvaraRadera