måndag 22 juni 2015




En trevlig helg är förbi
Midsommarfirandet gick av stapeln i en stuga vid den här sjön vi var sex personer som hade en trevlig kväll tillsammans.Vi åt en god middag som bestod av grillad oxfile som vi hade med oss och grillade på plats när det blev den tiden och intog en god jordgubbstårta som värdinnan Lena hade gjort.Sommaren kom hit just den här helgen och den var otroligt välkommen och efterlängtad.
Midsommardagen var vi inbjudna till en bröllopsfest i Umeå mellan min brors son och hans pojkvän.Det var en mycket trevlig fest och vi var ca 75 personer som fick dela denna viktiga dag med dem,det är så roligt att de har hittat  varandra och vill dela sitt liv tillsammans
Naturligtvis var det en hel del känslor med även precis som det ska vara en sådan här dag.Bordsplaceringen var så gullig tycker jag med ett äpple och ett blad av papper där namnet stod bladet var fastsatt med en nål.
Bröllopstårtan var så här magnifik  och den var av vit choklad.
Nu när sommaren äntligen har kommit till oss så har det börjat hända en hel del i trädgården nu har till exempel den här vackra Rodgresian vecklat ut sina vackra blad den hämtade jag hem från en trädgårdsdag för några år sedan och den har ju vuxit så pass att jag nu har den även på fler ställen i vår trädgård.
Nej nu ska jag bege mig ut i trädgården den börjar behöva lite vatten då jag inte har hunnit med det på grund av alla festligheter.Solen skiner i dag och vi har 20 grader varmt vi har nu börjat ära frukost ute på morgon och det är om något ett riktigt sommartecken.Ha det gott alla som tittar in här.




1 kommentar:

  1. Ja man trodde det - att nu har sommaren kommit. Men även om det blivit bättre så kommer skurarna då och då. Tittar man på TV-vädret ser det inte heller så ljust ut. Så här behövs ingen vattning, utom i växthuset.
    En dotter bor i Åre och de har bättre väder. Kan både åka skidor och bada (knappt).
    Vacker bild på sjön. / Britt

    SvaraRadera