torsdag 12 juni 2014






Blommor av olika slag
 Den Björkspirea som vi planterat vid vårt torp den har vuxit sig mer än manshög och just nu så blommar den ordentligt mycket till glädje för alla små pollinerare.Så otroligt vacker som den är den pryder sin plats det är då ett som är säkert och när vi hittade den för ett antal år sedan i en komposthög så trodde vi nog inte att den skulle bli så stor som den blivit men där den står så gör det alls ingenting  för den passar verkligen bra här.
I går så hittade jag Kattfötter som var så fina vid vårt torp så jag plockade förstås en liten bukett,i år så finns det inte så många av dem som det brukar men några är ju bättre än inget.
Jag plockade även av de ängsblommor som växer så fint vid vägrenen det var Rödblära och Smörblommor bland annat det hör ju sommaren till att plocka av naturens vilda blommor.Det är härliga sommarminnen som kommer i fatt en när man gör det.
Här hemma i trädgården så blommar just nu Spetsmössa och den är så skir och vacker .Det fågelbad som står på stubben gjorde jag för några år sedan jag offrade en virkad duk som jag använde för att få mönster i botten på fågelbadet.Sedan klickade jag bara på cementmassa sedan botten hade torkat och jag blev så nöjd med resultatet. 
Hur som helst så rusar dagarna förbi i en väldans hastighet tur att man får njuta så mycket som man kan då man hör till dem daglediga.
I dag på förmiddagen så var vi till stan för att helghandla och där jag stod och väntade på min man så var det två äldre damer som möttes och jag hörde hur de tyckte precis som jag hur fort tiden rinner i väg.Att det redan nästa vecka är midsommarveckan hur riktigt har det gått till.Jag brukar undra tillsammans med min torpgranne Valda hur vi hann med allt då vi jobbade kanske beror det på att man gör allt mera sakta då man inte behöver skynda sig som man gjorde förut för att hinna med allt.
I dag så spelade Koltrasten för oss där han satt i sitt träd det är så trevligt att höra hans vackra stämma.
Solen har ömsom lyst och ömsom gömt sig bakom molnen men det har varit en skön temp ca 20 grader vi har suttit i var sin solstol och myst när solen varit framme och bara fångat dagen.
Hoppas att Ni får en fortsatt bra eftermiddag.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar