lördag 28 juni 2014





 Sommar bilder
I Onsdags så var vi bjuden till våra grannar på Smörgåstårta och sedan en god efterrätt på det. När vi var mätta och belåtna så blev det att åka i väg till stadsfesten för att titta på dragbåts rodden,vi åkte i väg till Campus och hittade nedanför vid älvs promenaden en ledig bänk som vi genast insåg att den stod där just för oss.
Där blev vi sittandes en lång stund för det var så härligt där då solen sken och det var samlat en hel del folk som mest var på andra sidan som tittade på rodden.Vi intog även kvällsfika där då Ulf och Ulla hade fika med sig.Under tiden vi satt där så hände en liten malör i form av att en fågel från luften gjorde sina toalettbestyr vilket hamnade på min jackärm nu hade vi papper med oss så jag kunde ta bort det och det blev bara en liten fläck men det var inte trevligt precis.Efter malören så begav vi oss in till stan där vi mötte en del bekanta som precis som vi var där och flanerade.
 
Vår granne vid vårt torp har planterat Lupiner vid vägen och nu blommar det så här fint det blev så vackert med en färgklick och de verkar trivas riktigt bra där.
Det är i olika färger och det får gärna fortsätta vara det men oftast så brukar ju Lupiner gå tillbaka till sin ursprungsfärg som är blått ska bli spännande att se hur dessa blir med tiden.
I går eftermiddag så blev det en resa till Piteå och då man är dit så måste man besöka deras Buketten där jag inköpte den här fina fågeln som nu får stå i en kruka ute i trädgården.Stenen med välkommen på har jag målat det är som vanligt lika roligt när man hittar på att göra själv saker som man kan använda.
I dag denna soliga Lördag så ska vi packa vår kylbag med lunch och bege oss till vårt härliga torp där vi i dag inte ska göra så värst mycket det blir med andra ord en riktigt lat dag, tror jag i alla fall.
Till alla så hoppas jag att ni får en riktigt fin Lördag med eller utan sol och ta hand om varandra för det är det viktigaste av allt.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar