måndag 17 mars 2014






Våren som kom av sig
Nu har kung vinter kommit tillbaka med kyla, på morgonen så var det 10 minusgrader vilket innebär att våren har helt plötsligt kommit av sig riktigt ordentligt eller kanske man kan säga att det nu har blivit mer normalt.I vår trädgård så har det tinat och blivit rena skridskobanan vårt växthus som syns i bakgrunden har blivit mer och mer öppet då ca sexton skivor har blåst  ner med de starka vindar som har varit så är det tur att vi har ankrat fast det i backen.
På vårt torp så har jag en Tibast buske som redan har kommit med knoppar men jag tror kanske att det blir sämre med blommor då den nu har frusit vi får väl se hur det blir med det.
Den brukar ju annars vara så här fin när den kommer med sina blommor  först i Maj månad.Den är ju så vacker men tyvärr ganska så  giftig.
Jag vet ju inte heller hur det blir i våra rabatter visserligen så har vi slängt dit en hel del löv i höst som kanske ska skydda men vi har ju inte haft så mycket snö som annars brukar vara ett fint skydd under vintern.Man kan säga att ingenting är längre som det brukar vara vad det beror på kan man spekulera i.
I dag har jag varit ut på promenad tillsammans med min granne vi promenerade en hel timma i solen vilket var riktigt härligt och sedan gick vi till henne och fika.
Hoppas att Ni nu har haft en lika härlig dag som jag har haft det.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar