tisdag 11 mars 2014




En helt vanlig Tisdag
Tänk att det just nu ser ut så här vid vårt hus "gumman tö" hon har gjort ett bra jobb bara hon nu inte tagit fel på tiden bara, tycker nog att det känns så lite grann.Man kan tro att man är i slutet på April egentligen men tur är väl ändå att vi bara har Mars ännu inte vill då jag att tiden ska rusa iväg så fort det gör den nog ändå tycker jag.
Förra året såg det ut så här man kan säga att det då var mera normalt för årstiden men jag klagar inte för jag blir så glad över vårens framfart jag bara njuter av att den nu har kommit.Nu är det mycket på gång i rabatterna åtminstone dem som är på framsidan av huset där snön tinat bort.
Mina Tulpaner är nu på gång jag tror att det är de nya som kommer upp som jag inköpte på Ikea när vi var dit i höstas men det kan även vara de röda som jag även har planterat här sedan tidigare vi får väl se vilka det är.
Så här ser i alla fall de Tulpanerna ut som jag tror är de som är på gång  jag ska visa Er dem när de kommit så långt att de börjar blomma.
I går så var det en dag med storm vi var ute en stund efter lunch och sopade ihop framför vår infart sand som vi har strött ut för att slippa halka i vinter.Jag tog även fram räfsan och räfsade ihop skräp och plockade även bort från  stenpartiet barr och skräp därifrån, jag tror aldrig jag har tidigare hållit på med vårbestyr så här tidigt någon gång förut så det är rekord.Det är i varje fall hur kul som helst  att börja städa bort efter kung vinter redan nu.I dag så har vi en mera mulen dag även om solen gör sina tappra försök och det är även endast fyra grader varmt  i går hade vi ca sju grader .
Ha en riktigt fin Tisdag alla som tittar in här hos mig och njut och ta vara på tiden som är nu för den kommer inte igen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar