söndag 23 mars 2014




Sköna Söndag
Det blåbärsris som jag plockade in för ett tag sedan har nu fått så här söta klockor  dom ser ut som små vita pärlor.
Min Myrten som jag tog om hand om för några år sedan på en trädgårdsdag har nu vuxit till sig rejält för när jag tog hem den så var den inte mycket för världen man visste inte säkert vad det var.Jag är ju lite nyfiken av mig och ville se om den skulle vilja bo hos mig och den trivs alldeles utmärkt nu klipper jag den och försöker forma den till en boll vi får se hur det går med det.Min farmor hade en stor Myrten och bara därför så är det så roligt att jag även har en i vårt hem.
Och så kom den då det bakslag som vi väntat på för gumman tö hon hade haft lite väl bråttom när hon var hit på visit.Nu fick vi ca 30 cm nysnö som nu kommer att tina bort för solens strålar tar fort kål på den så intensivt som den värmer när den är framme.I går var det en helt underbar vårvinter dag med sol jag bara myste allt vad jag kunde där jag satt väl påpälsad i min solstol.På morgonen så hade vi besök av koltrasten och den gjorde mig så glad med sin visit nu vet jag att jag snart får höra dess ljuvliga toner så att vi har vår är nu ingen tvekan.I dag ska jag gå på lilla vårmässan som vår Centrumhörna har jag ska gå dit tillsammans med min granne passar bra nu när himlen är åt det gråa hållet.
Hoppas alla som tittar in här på min sida får en härlig Söndag.

 

 

2 kommentarer:

  1. Hej

    Hittade din blogg och tyckte den var fin. Blåbärsris plockade man åt farmor på landet mycket som liten. Det och ljung....men myten säger att man egentligen inte skall ta in ljung.......

    SvaraRadera
  2. Hej vad trevligt att du tittar in på min blogg.Jag bryr mig inte så mycket om gamla myter så därför så plockar jag även in ljung på sensommaren för att den är fin och än har ingenting hänt som inte bör hända.

    SvaraRadera