söndag 9 mars 2014





Första helgen i Mars 
Fredag i förra veckan så besökte vi Piteå en stad som vi gärna besöker för att titta in i deras mysiga butiker och även fika på deras  fik i gammaldags miljö eller äta på vår favoritrestaurang. Vi intog middag där innan vi hämtade upp dottern på hennes jobb som vi  skulle  skjutsa vidare till Kallax flygplats.
När vi besöker Piteå så brukar jag göra ett besök på deras butik Buketten där finns så mycket fint att lockas av.Jag inhandlade den här Violen som heter Murgröneviol jag har en sparad från förra sommaren men den verkar lida alla kval så jag vågar inte hoppas på att den ska orka fram tills dess att tiderna blir varmare så därför så fick det bli en ny.
Jag inköpte även den här "pippin" i hårt material det känns som plåt hade funderingar att sätta ut den i sommar men då får det nog bli på någon torr plats för annars så blir den nog rostig.Jag tyckte den var så fin den liknar en Svala i sin form så jag inköpte även en till min väninna  som hon fick i går kväll.
Då vi blev bjudna till Ingrid och LarsOlof på fika först och sedan blev det även  middag och som Ni ser så blev det surströmming. Något som jag längtat efter ganska länge nu men det har inte blivit av att vi ätit den så därför så smakade det extra gott.Jag gillar Oscars strömming bäst men de serverade även Lappvikens sursträmming en strömming som görs lokalt även den var  god.Vi kollade först på hockey på TV då Skellefteå AIK spelade och förlorade,  vid efterrätten så tittade vi på melodifestivalen och där vann ju Sanna så det var ju roligt för henne att det äntligen blev hennes tur att vinna med en bra låt dessutom i mitt tycke..
Den här fina vårdekorationen mötte oss på deras brotrappa när vi kom dit det är så roligt att nu börjar man kunna sätta ut en del vårblommor som tål lite grann kyla även om man måste ta in dem när temperaturen sjunker.
Vi har nu haft sol i några dagar och vad roligt det är man blir så mycket piggare och gladare nu hoppas jag att den ska fortsätta att skina på oss för vi har en del att ta igen.
Ha en riktigt bra vårsöndag alla som tittar in på min sida.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar