lördag 21 november 2015






                                                     Trädgårdsfärger
I dag är det färgen gul som gäller
Den gula Ölandstoken den visas inte så ofta men jag tycker den är så vacker särskilt när den sitter placerad som här mot en röd vägg.
Den gula Fetknoppen är även den jättefin när den blommar.
Den här otroligt vackra Irisen som ser ut som en Orkide` och som jag höll helt enkelt att ge upp om och hade i tanken att slänga i komposten när den helt plötsligt började blomma. Då den suttit på samma plats ett par år så har den ju hunnit bli vid i omfång och bjöd just därför på så otroligt många blommor den får just därför nu vara kvar på samma plats. 
Solrosen  den  måste ju bara få vara med nu när det är den gula färgen som gäller.
Gul Påsklilja en blomma som ger oss hopp om att det snart är sommar igen.
Parkstånd när den blommar så inbjuder den ett antal insekter att ta för sig både Humlor,Bin och även andra som är intresserade av den är välkomna.
Om Ni vill ta del av andras förslag på den gula färgen så kan Ni med fördel gå in på den här sidan
 http://maribelsgarden.blogspot.com/ där kan ni få mera ögonfröjd.Vill avsluta med att berätta att här har vi nu fått vinter något som jag gläder mig åt i helgen  har vi dessutom hemma vår dotter och måg från Göteborg och då är det extra trevligt för dem att få se snö.Jag vill även säga välkommen till ännu en ny följare på min blogg jag önskar alla en riktigt fin Söndag .











5 kommentarer:

  1. Fina gula växter, jag gillar ölandstok i alla färger, och din fetknopp ser ut att trivas, frodig och fin. Solrosor brukar fåglarna så, och det hade jag i år också.
    Ha en fin söndag!

    SvaraRadera
  2. Bilden med ölandstok är jättefin. Ofta blir ölandstok så risiga, men om man klipper dem ibland så är de ju jättetacksamma. Håller med om att irisen är lik en orkide. / Britt

    SvaraRadera
  3. Vilken spännande iris! En riktig snygging.
    Men tänk att ni fått snö, vi har ingen här i Stockholm - tackolov!

    SvaraRadera
  4. Den irisen har jag med Vissa år blommar den som bara den men sen kan det gå flera år innan den blommar igen, Den lever sitt eget liv kan jag säga misströsta inte.Du har mycket gott till bin och humlor ser jag
    Ha det gott
    Kram Meta

    SvaraRadera
  5. Your garden is so gorgeous !!
    That's nice to see all these beautiful flowers !!
    Greetings

    SvaraRadera