tisdag 24 november 2015





Slutspurten på November
I förra veckan så kom snön, för mig efterlängtad och min vana trogen så var jag inte sen att föreviga det vita som kommit ner från himlen.I skogen fanns många fina motiv men när det ser ut så här så är det ju så otroligt vackert.I skrivande stund så har tyvärr detta vackra försvunnit då det har blåst lite grann och då försvinner det ganska fort men det var fint så länge som det varade.
Fåglarna var även de mer yviga än annars så även de var nog glada. Här i Chersminbusken sitter de gärna och smaskar i sig något frö eller bara samtalar med varandra.I går afton så tror jag bestämt att det var någon Sparvhök i gång för då var det en större fågel  som gjorde att en del flög mot rutan men verkade klara sig att det var en större fågel kunde jag se när den skrämd for i väg.
I går var vi  till vårt torp och där har vi kallt på vintern och då bildas det så vackra is rosor på fönstret och i går var det femton grader kallt och solen stod på himlen och det var så vackert när solen sken in genom fönstret.Nu talas det om regn då temperaturen åter går mot plus och det vill man helst inte höra talas om så det växlar verkligen.
Nu har jag börjat så smått förbereda inför Advent en högtid som jag verkligen gillar roligt att få plocka fram lite glada färger när julen står för dörren.Nu måste jag bege mig till skogen och plocka Enris för det vill man ju ha i olika byttor och sedan ska jag naturligtvis plocka fram dessa så vackra hjärtan (bilden är från föra året). Då önskar jag alla en riktigt fin Novemberdag och avslutar med att önskar Ela som är  ännu en ny följare välkommen, jag blir som vanligt så glad över alla som vill titta in på min sida.


 



1 kommentar:

  1. Så vintrigt. Vi fick vår första snö igår, men idag är den borta så gott som. Snö är vackert, men helst skulle jag klara mig utan.
    Sådan virkade hjärtan hade jag också en gång. Stärkta i sockerlag. En jul då de skulle fram, fans inte ett hjärta kvar, bara litet trassligt garn. Mössen tyckte det var julgodis för dom. / Britt

    SvaraRadera