fredag 29 maj 2015




Tålamod

Ja det får man minsann ha när man ska vänta på trädgårdens alla blommor särskilt den här våren som gärna vill vara av det lite kallare slaget. Nu har den äntligen kommit sig för med att slå ut i blom Löjtnantshjärtat och ängeln har även kommit på plats på sin sten så nu börjar allt ta sin form.
Tulpanerna dessa vårblommor som man köper i affären tidigt för att få lite vårkänsla och  nu blommar de i rabatten  med sina krispiga blad och fina blommor och då blir man ju förstås glad.
Nävan med dessa fina blad är nu på gång den hämtade jag på en trädgårdsdag och den blev min för dess vackra blad enbart.
Så här vacker är den när den blommar med sina klarblå blommor så då blev jag ännu mer lycklig över att jag tog hand om den.Nävor överlag har jag blivit förtjust i då de ofta blommar nästan hela sommaren åtminstone en del av dem.Nu på morgonen så var himlen blå och solen sken men det kommer att bli en mulen dag som det ser ut just nu.Väderlekstjänsten har även pratat om åska inget som jag längtar efter för om den kommer så vet man inte hur mycket den ställer till med.Jag vill gärna ha uppehåll för luften är faktiskt lite varmare nu och det kommer att bli mycket bättre väder till veckan så jag lever på hoppet att det ska bli så.Jag får med det hoppas att Ni får ett fint veckoslut.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar