lördag 27 juli 2013






Lördagsblommor
Mina Lollipop har även denna sommar blommat och berikat mitt trädgårdsliv de är så här vackra med sina färger.De har ju naturligt blivit flera med åren så därför så har jag dem i flera rabatter har även gett bort någon knöl av dem.
Här har jag dessa gula Liljor som även de är fina den orangegula färgen lyser av sig fint i rabatten. När de för första gången skulle till att blomma så hade jag i tanken att de nog var vita Liljor jag hade satt dit men då dessa slog ut så blev jag inte ledsen för det.I år har jag satt dit även en vit Lilja som jag har haft i en annan rabatt och även de är på gång att blomma för jag håller ju fast vid den första tanken att ha vita Liljor i denna rabatt.
Hos min väninna så blommar de gula Flockliljorna så här vackert som hon  gödslar med speciella blå korn och då blommar de så här fint som tack för näringen de fått.
I våra blomlådor så har sommarblommorna Tagetes tillsammans med Penningblad blivit så här fina.De sitter ju i hästgödsel tillsammans med kompostjord så då verkar de trivas, jag har nog aldrig haft så fint i lådorna som i sommar så nog ser man att det är gödsel som de ska ha.
På brotrappan har jag i vanlig ordning satt dit gula penningblad en Mynta som jag tycker så mycket om de doftar så härligt när man rör i dess blad och de blommar med lila blommor jag har även satt dit en Taklök som jag tycker är fin.
I helgen så har vi ett härligt besök då dotter och måg har kommit hem från den stora staden i söder. Skönt att vi får rå om de en stund för det är så otroligt sällan som de kommer hit upp, nu har dottern  även drabbats av en ny diagnos och behöver få andas lite norrländsk luft för att få tillbaka energier som hon har haft tidigare.Med medicinering så kommer hon nog att börja må så mycket bättre så småningom.I bland så är livet sannerligen ingen raksträcka för vissa de får kämpa lite extra än vad andra får göra och dessutom redan från unga år.
Vi har nu haft härliga sommartemperaturer ett par dagar och bara fått njuta av att bara vara det har blivit mycket vattning av trädgården för nu torkar det men vi har ju vatten från en tjärn så det är ju bara att vattna när man ser att det behövs.
Hoppas Ni får en härlig dag

2 kommentarer:

  1. Hej! Härligt med sommaren. Hoppas allting ordnar sig för din dotter. Kram Monica

    SvaraRadera
  2. Jag tror att hon kommer på fötter igen med en bra medicin

    SvaraRadera