onsdag 24 juli 2013






Lite mera bilder från resan
Det härliga havet fanns ju alltid där befinner man sig på en ö så är det ju så.På grund av det så fick min astma lite extra medicin för jag andades väldigt mycket lättare än jag gör i vanliga fall.Jag kunde gå uppför branta gator utan att bli andfådd.Även bruset från vattnet gör att ens puls går ner och man känner lugnet den effekten har ju ljudet av vatten.
Vi var ut och åkte en tur med tåget som såg ut så här där fick vi en repetition av historien vilket kan behövas för man minns ju inte allt så värst länge för vi fick ju höra den första gången när vi gick runt muren på stadsvandring någon dag innan.Tåget gick runt i staden och en röst berättade om ringmuren bland annat och historien från forntiden som inte alltid var så värst snäll ganska så brutal kan man säga.Vi var många som ville åka med det för det var nästan alltid fullt.



Det var alltid lika härligt efter dagens utflykt att komma tillbaka och gå in genom dörren till entrén och sätta sig i foajén när man hade denna fina omgivning med vackra tak och fin inredning.



Denna medicinalväxt som heter Pestskråp fanns där på ett ställe vid muren dess blad kan bli uppemot en meter hög,den användes för att bota pest som man kan höra på namnet.Man använder roten och den har en kramplösande effekt och är femton gånger så effektiv som Papaverin så man ska nog inte på eget bevåg testa då kan det sluta illa.
Så här har den förökat sig i en större massa det var ganska så effektfullt när man såg dess omfång.Det är både kul och lärorikt att åka i väg på resor i vårt land för alltid är det något nytt som man lär sig.
Nu har vi åter fått tillbaka härliga sommartemperaturer som vi hade på resan vilket känns bra man vill ju så gärna behålla det varma härliga för det behöver vi för att orka med vinterns kalla temperaturer.
Ha en fortsatt bra dag

 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar