fredag 26 april 2013





Äntligen
Så har den anlänt min favorit fågel nummer ett Sädesärlan den är så fin när den vippar på sin stjärt och ser så pigg ut.Jag tycker det verkar som den känner igen oss för den är inte det minsta skygg kan hända att det är samma fågel som var hos oss förra sommaren jag börjar tro det.
Nu har alla mina rabatter kommit fram då snön har smält bort och det är så roligt när man ser att det börja komma på nytt . I dag har vi haft ett ganska så växlande väder från sol till regn men det har varit kring 10 grader varmt så det har känts behagligt att vara i trädgården och arbeta. Vi har sågat i vår pil för den har inte mått så bra herr Hackspett har varit där och kalasat på diverse småkryp den har även varit där och hackat på kottar så det är en hel drös nedanför trädet som nu ska städas bort.Det är otroligt mycket ris från ett träd som vi sedan fick fara iväg med och av det blir det en brasa  så småningom.
Jag har städat vår altan och i morgon ska jag städa upp våra utemöbler för nu kan man sitta ute och fika de dagar då luften är varm och solen skiner.
Rosenbusken på torpet har börjat redan komma med antydan om blad blev lite förvånad för inga andra Rosor har kommit så långt ännu.Den är så vacker jag tror att den heter Bergros.
I kväll ska jag fira med efterrätt efter maten jag har fått veta att mitt blodtryck ligger lägre än Socialstyrelsen har satt som norm för oss diabetiker och det utan medicin till och med.
Ha en trevlig eftermiddag.

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar