torsdag 24 november 2016





I det dolda
är dagens tema i Blommig Fredag och då gäller det att leta igen bilder på temat och använda sin fantasi och  så här har jag tolkat dagens tema.
I en skog och som här efter en skogsväg så kan det finnas det mesta som är i det dolda, just nu så ser man mest skog men man kan aldrig veta vem som står gömd bland träden för just i den här skogen så finns det både Älg och Björn så man kan aldrig så noga veta.Sedan finns det ju förstås en hel del godsaker som ligger i det dolda som man kan plocka på sensommaren.
På våren när dessa juveler kommer upp ur jorden där de har levt i det dolda under vintern så blir man ju som vanligt förundrad och glad för nu är våren här på allvar.
Eller när Dahlia knölarna visar att det finns liv i dessa där  livskraften ligger väl  i det dolda som är i deras knölar och när man sätter ner dem i en kruka och där får möjlighet att växa till  sig och bli till en otroligt vacker blomma som just Dahlior är.
Här kan man ju även säga att allt ligger i det dolda under jorden tills de poppar upp i rabatten och blir till vackra blommor i olika skepnader.Man kan väl säga att mycket i en trädgård ligger just dolt och att de förvånar oss när de visar upp sig i sin glans.
Det här konstgjorda spindelnätet som jag gjorde för ett antal år sedan där kan man säga att innan sommaren säger tack och adjö så är det verkligen gömd i det dolda bland alla blad.Till sommaren måste jag hitta en ny plats för det där man får visa upp det. Det här var mina bilder på dagens tema men gå gärna in på den här sidan   http://blandrosorochbladloss.blogspot.com/ 
så hittar Ni flera bidrag i ämnet.

Önskar alla en riktigt fin Blommig Fredag.







12 kommentarer:

  1. Tänk så mycket det finns som kan vara dolt för våra ögon.En spännande värld vi lever i.
    Trevlig helg.

    SvaraRadera
  2. I skogen kan mye (mange)skjule seg. Noen sier det er elg der, men jeg har aldri sett noen!

    SvaraRadera
  3. Fina exempel på dolda saker du hittat. Lite svårt att föreställa sig nu när det är fruset och brunt överallt.
    Trevlig adventshelg!
    Anette

    SvaraRadera
  4. Det är så spännande med allt som är fördolt i naturen men ändå finns där till man upptäcker det. Ha det fint. Carita

    SvaraRadera
  5. Vackert och visst är det spännande med allt som finns i det dolda. Dahlians inneboende och dolda växtkraft till exempel.

    Carina

    SvaraRadera
  6. Visst är det härligt med allt som ligger dolt i jorden,och bara väntar att få komma fram, men Björn i skogen, låter inget vidare.
    Ha en fin Advent!
    Marika

    SvaraRadera
  7. Det har gått så lång tid så man har glömt så mycket med bloggandet och efter en massa rutor som tillkommit, är det nog inte som det var för ett halvår sedan. Om man summerar vad man gör, har nog de flesta något att skriva om. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt om jag ska fortsätta. Det tar ju litet tid, det kan man inte komma ifrån. Nu önskar jag dig en fin 1:a advent iallafall. / Britt

    SvaraRadera
  8. Just det, jag glömde visst att gräva upp dahliaknölarna ...
    Tänk när snön ligger djup och man längtar efter allt det där du visar, det som är dolt!
    Trevlig advent!

    SvaraRadera
  9. Hvilken herlig tolkning med fine bilder.
    Ha en god helg.
    Jannicke

    SvaraRadera
  10. Så otroligt fin tolkning.

    Trevlig helg

    SvaraRadera
  11. Fina doldisar! Kul med spindelnät:)
    Trevlig advent!

    SvaraRadera
  12. Fin tolkning! Skogen är särskilt spännande nu när mygg och spindelnät försvunnit. Hoppas du hittar en nya plats för ditt spindelnät.
    Trevlig 1:a advent!

    SvaraRadera