lördag 24 november 2012

Nu har jag teknikstrul så denna blogg kommer jag att lämna bakom mig. Jag kan inte längre lägga in några bilder vilket gör att det då blir mindre intressant att jobba i den, men hav förtröstan jag ska inom några veckor starta en ny blogg jag kommer att lägga in här vilken adress det blir när det blir klart.

4 kommentarer:

  1. Hej, ska hålla ögonen öppna. Kan man inte se alla dina fina bilder som du har här sen? Tråkigt för jag brukar bläddra bakåt ibland. Ha en bra helg Maggan och kram/Carin

    SvaraRadera
  2. De gamla bilderna kommer att ligga kvar så dem kan du bläddra i som vanligt.Däremot så kan jag inte lägga in några nya bilder så därför ska jag lägga upp en ny blogg med nya bilder och text.

    SvaraRadera
  3. Så kan det gå när jag äntligen kommer in här för att se vad som hänt sen jag senast var här! Jag är en usel bloggkompis just nu och kommer nog att vara det tills jag är klar med min kurs.
    Hoppas att det ordnar sig med en ny blogg!

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Jag brukar kika in och titta på dina fina bilder. Jobbigt när det inte funkar, ska ha koll på när den nya bloggen är igång. Trevlig advent på dig.
    Många kramar från Monica

    SvaraRadera