fredag 27 maj 2016








Grand final
I Blommig fredag
Den här vackra Vivan den har nu blommat ut och säger tack och farväl för den här Våren som det är med det mesta som är säsongbetonat så tar det slut men kommer oftast tillbaka och då är den så välkommen på nytt,. 
I stället så är det andra blommor som tar vid som det vita Fänrikshjärtat en blomma som jag gillar på grund av att den blommar så länge hela sommaren nämligen jag har även den som är rosa och även den är fin.
De vackra och välkomna Krokusarna har även de börjat vissna beror förstås var man har dem på en del ställen kan de kanske dyka upp och glädja oss med sin vackra färg.Dessa som man blir så glad över för när de kommer så har man haft brist på fägring ett långt tag.
Vitsippan den som är så söt den har även den gjort sitt men den vill ju så gärna vara med flera gånger så den kommer helt säkert tillbaka igen nästa vår och gör mig glad igen .
Vi säger förstås välkommen till försommaren som är i antågande i vår trädgård så blommar just nu vår Blodhägg och det sprider sig en underbar doft på långt håll och man blir lycklig varje år som den slår ut för då börjar en otroligt härlig tid. Det här var mina bidrag och min tolkning av dagens ämne men gå gärna in på den här sidan där finns fler tolkningar.
http://blandrosorochbladloss.blogspot.com/ 
Det har som vanligt varit trevligt att vara med även den här gången i Blommig Fredag nu ska man gå ut till sommaren och fota och samla fler vackra bilder för framtida teman.

Önskar alla en fortsatt trevlig Fredag













4 kommentarer:

  1. Når løk- og vårblomster takker for seg, er det jammen fint å ha noen som blomstrer hele sesongen!
    Riktig god helg!

    SvaraRadera
  2. Underbart med allt som blommar, och det kommer nya som tar över hela tiden.
    Ha en fin helg /Marika

    SvaraRadera
  3. Ja men visst så är det det ena går och annat kommer så härligt att vi får njuta an en gång av dina fina blommor.
    ha det gott i helgen
    kram Meta

    SvaraRadera
  4. Ja, nu har nästan alla vårblommor gett sig och vi väntar på ett nytt flor med andra blommor. Jag gillar att vi har våra årstider, då har vi alltid något att se fram emot. Ha det fint. Carita

    SvaraRadera