torsdag 28 december 2023

Inom kort är 2023 slut 

Nu står vi på trappan till ett helt nytt år igen med helt blanka sidor och det enda vi hoppas på är förstås att det ska bli ett riktigt Gott Nytt År.

I januari då det är en vacker vinterdag så kan man riktigt se att vi nu går mor ljusare tider igen då det bara blir ljusare och ljusare.

Nu när ett nytt år nalkas så börjar även mina tankar gå till nästa sommar och vad som jag tänker göra ute i trädgården.Där ska det här gräset bytas ut mot ett gräs som jag tror heter Miskantus.

Vad det här gräset heter vet jag inte för jag har fått det av min svägerska och det är en sort som vill lite för mycket enligt mig.Visst det är vackert men jag vill inte att det ska ta över  i rabatten.Det blir kanske att sätta det på ett nytt ställe där det får nya möjligheter.


 


Så här vackert var det en morgon för ett litet tag sedan och då åker kameran fram för en sådan morgon vill man verkligen fånga på bild.


 

Den här vackra blomman inköpte jag i dag när vi var och veckohandlade man vill ju gärna ha en ny krukväxt som blommar för de övriga blommorna bjuder inte på så mycket fägring just nu.

Några hyacinter blommar visserligen ännu ett tag och amaryllisen kommer även med en stängel till som tur är.Den här däremot den kommer att blomma ett bra tag till.

Jag avslutar med att önska alla ett Gott Slut och Ett Gott Nytt År
 



 



 


 


 

2 kommentarer:

  1. Hej Margareta!
    Visst är det härligt att börja planera för trädgården, vi har snö och idag är det 0 grader, så det har varit riktigt vintrigt och fint. Önskar dig en god fortsättning och ett riktigt
    Gott Nytt År!
    Hälsningar Marika

    SvaraRadera
  2. Flotte farger på himmelen hos deg. Godt nytt år!

    SvaraRadera